Jennifer Larsson

AW x 2

Hej! Igår efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp några kollegor. Vi hade bokat bord på Hillenberg som ligger på Humlegårdsgatan 14. Det är en restaurang som jag kan rekommendera STARKT. Jag åt deras viltköttbullar som var supergoda. Efter middagen delade vi på en flaska bubbel innan vi begav oss mot "den riktiga AW'n" på Söder. Vi var ca 50 pers som dansade och drack drinkar hela kvällen. Så roligt!

 

Idag har jag jobbat, och nu ska jag ha myskväll med Emma och Emelie. ♡ 

Taperian

Är det något jag verkligen uppskattar så är det att få tid att umgås med min familj. Jag saknar att bo i samma stad som dom. Ibland har jag lust att köra till Hudiksvall bara för att få lägga mig på deras soffa och bara vara. Men att åka bil tur och retur 60 mil en vardagskväll fungerar ju inte.

Igår hade jag i alla fall tur att få träffa min pappa en sväng. Han är på utbildning här i Stockholm i veckan, så vi passade på att ta en middag. Pappa fick välja restaurang, och tro det eller ej - men han valde Taperian. Vi beställde in 15 st tapasrätter, och jag har nog aldrig varit mättare än när vi gick därifrån..

xx

Kaffeverket

K
 
Haaaj! Imorse tog jag bilen till Vasastan för att möta upp Emma för en fika. Vi letade bord på diverse caféer i över en timme, och tillslut fick vi plats på vårt favoritfik - Kaffeverket. Då hade vi hunnit bli hungriga, så det fick bli en lunch istället. En grekisk linssoppa med fetaost passade perfekt så frusna som vi var. Efter ett tag kom Julia förbi, så varför inte ta en fika? Deras kokoskladdkaka är ju himmelsk. Vi blev alltså hängandes där i några timmar. Och hur mysigt är det inte att hänga på café en hel grå förmiddag?
 
Dela gärna med er av era favoritställen att fika på!

Houzz 1 år

JJC

Igår bjöd Jennie in oss till Houzz 1-årsevent som höll plats på ABSOLUT Atelier. Jag och Clara passade på att dricka lite bubbel hos mig innan eventet för att catcha up flera månader som passarat. Det var supertrevligt! Eventet var också trevligt, men jag somnade hemma på soffan innan kl. 23. När hände det senast?

Idag har jag jobbat på Centralstationen i några timmar. Auto Motor & Sport hade ett event där de ställde ut några nya bilmodeller, och jag stod där för att visa upp vår helt nya Audi Q2. Det var roligt att träffa folk från andra bilmärken, och jag blev glatt överraskad över att det börjar bli fler och fler kvinnor i bilbranschen.

 

Bilder tagna av Clara

Upp