Jennifer Larsson

Kategori: Festligheter

Helgen

Vilken rolig helg det här blev! I fredags åkte jag till Söder för att möta upp Jennie som har flyttat dit. Vi gick till Marie Laveau för att ta en drink. Det slutade med att vi shottade mintu och hängde med hipsters i källaren. Det var hiphop-kväll med Cleo, och det var jäkligt fett faktiskt.

I lördags hade vi julfest med jobbet på Operaterassen, och den var högt över förväntan. Jag blev extra glad när Segertåget från Hudik kom och spelade och sjung för oss. Man kände sig hemma. Senare på kvällen gick vi ner till Caféet och dansade loss hela kvällen. Efter det skulle vi ta en taxi till Solna för att gå på efterfest, men det fanns ingen så det fick bli limo istället. Sånt som händer. Nä men skämt åsido - det var en riktigt lyckad julfest. Har sån tur som har så härliga kollgor.

Idag blev det en tung dag på jobbet, men det var väl inte helt oväntat efter denna helg.

East


Nu har min provanställning gått ut, och jag har därmed gått över till fast. Det innebär en liten schemaförändring. Jag kommer jobba helg varannan vecka, och vara ledig tors-mån varannan vecka. Jag tycker att det ska bli hur skönt som helst! Då kommer jag kunna åka till Hudik oftare och vara hemma lite längre, kanske få lite fler tvättider, och hinna med fler gympass.


Igår blev det en liten spontan utgång ändå. Jag mötte först upp Krickan på East för att äta middag och ta ett par glas. Sen kom Jennie och gjorde oss sällskap, och vi gick vidare till Soap för att danska och dricka drinkar. Supertrevligt!

Skaldjursbrunch osv

Då har ännu en helg passerat. I fredags tog jag pendeln till Upplands Väsby för AW hos John. Det var verkligen hur roligt som helst! Det fick jag dock sota för dagen efter.. Jag hade nog min topp 3 värsta bakfylla någonsin. Jättelämpligt med Skaldjursbrunch på Mr. French tänkte jag. Tja, ostronet gick ju knappast i, men det gjorde däremot det mesta från dessertbuffén. Alltid trevligt att träffa Clara i alla fall! Lite shopping hann jag även med innan jag bunkrade upp för en myskväll i form av serier, thaimat och godis. Sovsällskap fick jag också.

Idag har jag umgåts med pappa som har varit på besök. Vi har varit på IKEA, och fixat lite i min lägenhet. Dagen avslutades med en god middag på Texas Longhorn.

20 år!

I torsdags blev jag 20 år, och därmed vuxen på riktigt. Det firade jag med Tor, take away från lokala thaikiosken, en flaska vin som jag köpte helt själv (!!!!), och seriemaraton. Supermys.

I helgen tog jag med mig Matilda till Hudiksvall för att fira ännu mer med familj och vänner. På lördagen hade jag nämligen min 20-årsfest, med hatt-tema. Det var SÅ kul att alla hade gått all in på temat. Från mexikanhattar till böcker på huvudet. Jag hade lovat mig själv att knäppa en massa bilder, vilket jag självklart glömde bort. Men det är väl bara ett bevis på att jag hade svinkul...

Tack för alla fina gratulationer och presenter. Jag kunde inte ha haft ett bättre firande. Älskar er alla!

Utbildning med Toyota

Idag har jag och fyra kollegor spenderat hela dagen på Arlanda där det har varit utbildning för nya Toyota Auris. Vi fick gå runt på olika stationer hela dagen. Vi hade några teoripass, och några pass då vi fick göra lite praktiska saker. Vi hade bland annat en tävling som gick ut på att vi skulle köra en stäcka på el så långt som möjligt. Jag och Afroza var sämst. Sen fick vi provköra Aurisen med de nya drivlinorna, samt några av konkurrenterna i segmentet. Pappa var också på samma utbildning, så det var roligt att få träffa han en sväng också.

Nu ska jag sova och tagga inför mitt sista dygn som tonåring. Man kanske skulle passa på att göra något rebelliskt?

Upp