Jennifer Larsson

Kategori: Inredning

Nytt till hemmet

Här är marmorfatet jag fick av Stina i julklapp. Ljuslyktorna från Skultuna fick jag av min mormor. Stockholmsunderlägget fick jag av mina föräldrar, och brickan från Svenskt tenn gav jag mig själv i julklapp.
Korgen i mässing köpte jag på Mio för ett tag sedan. Likaså det blåa kuddfodralet från H&M. Älskar färgen!


Lediga måndagar innebär inte bara sovmorgon, utan tvättstuga, disk, och storstädning också... Nu ska jag pausa med ett bad, och sedan ska jag åka in till stan för att möta upp Krickan på en fika. Mys!

On my mind: Flos

Flos

Jag har suktat efter dessa spåkuleliknande lampor från Flos hur länge som helst nu. Så mysig och stilren belysning! Hade haffat varenda modell om dom inte hade varit så satans dyra. Men, när jag var inne på Lagerhaus för ett par veckor sedan så hittade jag en liknande modell med mässingfot för endast 399 kr. Ska jag slå till?

Söndag

Nya mattan och nya bordet är på plats. Nu börjar sparandet till en större soffa. Tavlorna är äntligen uppe på väggen!

Hej där. Den här helgen har varit super. I fredags hade jag AW hemma hos mig med några vänner och kollgor. Vi spelade beer pong på min garderobsdörr, dansade, sjöng och hade det trevligt. Igår var trotsade jag och Tor bakfyllan och åkte till Drottningholm Slott. Vi åt lunch på en uteservering och promenerade runt i det soliga vädret. Det är SÅ fint där! På kvällen gick vi ut och åt Tapas på Taperian, och efter det tog vi en promenad in till stan för att gå på nattbio. Vi såg Maze Runner: The Scorch Trials, och den var över förväntan faktiskt.

Nu: seriemaraton i soffan.

On my mind

Home

Mörkblått, mörkgrönt, svart och mässing är färgerna som jag kommer köra på i höst.
Min nästa punkt på inköpslistan är pinnstolar. Tanken var att hitta några billiga på loppis som jag sedan hade tänkt måla om, men det verkar ju vara helt jäkla omöjligt att få tag i sånna. Får väl bli ett par nya då.

By Malene Birger

Den här fina clutchen trillade in genom mitt brevinkast igår. Stina hade skickat en födelsedagspresent i efterskott till mig. Hur gullig är hon inte??? Hon vet verkligen vad jag gillar, bästa Stina.

På bilden kan ni faktiskt skymta ännu fler presenter som jag fått av min familj. Nämligen en ny matta och ett nytt soffbord i marmor/mässing. Jag ska visa fler bilder senare när jag har fått bort alla kartonger och frigolitbitar från golvet. Puss!

Upp