Jennifer Larsson

Kategori: Mode

On my mind

januari 11
Tavla - Lightbox // Underkläder - Björn Borg // Skjorta - Gant // Väska - By Malene Birger // Skor - Acne
 
Min första investering i år kommer bli en vit oversized skjorta. Har hittat en på Gant i lite hårdare tyg som är perfekt! Den kommer användas till vardags när jag inte bär mina nya ljusblåa Toyota-skjortor som precis har kommit. Jippie...

By Malene Birger

Den här fina clutchen trillade in genom mitt brevinkast igår. Stina hade skickat en födelsedagspresent i efterskott till mig. Hur gullig är hon inte??? Hon vet verkligen vad jag gillar, bästa Stina.

På bilden kan ni faktiskt skymta ännu fler presenter som jag fått av min familj. Nämligen en ny matta och ett nytt soffbord i marmor/mässing. Jag ska visa fler bilder senare när jag har fått bort alla kartonger och frigolitbitar från golvet. Puss!

Naked 2

Något som jag suktat efter ett bra tag är dessa ögonskuggspaletter från Urban Decay. Och nu hade jag turen att få dom i födelsedagspresent av mina kära vänner. Tusen tack!! 

Har fått en massa andra fina presenter också, men mer om dom sen. XOXO

It's so fluffy i'm gonna die

september
Att påtala om höst och att rensa... Det kanske är dags att byta ut sommarklänningarna mot gråa basic-plugg och lite mysiga stickade tröjor? Mitt största craving den här hösten är en fluffig fjäderjacka.
 

Hur har dagen varit då? Tja, inte skitbra direkt. Det här med fickparkering har stigit mig åt huvudet. Jag har nämligen fått för mig att jag är jätteduktig på att parkera, men det är jag inte. Idag pajade jag inte bara min bil, utan en grannes också. Först sprang jag in i lägenheten för att intala mig själv att det inte hade blivit någon skada alls. Men sen fick jag dåligt samvete och gick ut och la mitt visitkort på vindrutan med ett skamset "förlåt", samt en skadeanmälan. Nu väntar jag bara på ett argt samtal, samt en fet självrisk. Pappa försökte trösta mig med att "sånt händer alla". Ja, det kanske är sant. Men när det har hänt 5 gånger kanske man borde fatta att man suger på att parkera...

Upp