Jennifer Larsson

Kategori: Shopping

Richmond & Finch

Efter en jäkla massa krångel med min iPhone 5S tog jag mig själv i kragen och gick till Telia för att skaffa en ny 6S. Det slutade med att jag skaffade mig ett nytt abonnemang, nytt bredband, några försäkringar och ett nytt skal. Jag har verkligen svårt att stå emot det där med merförsäljning. Det borde jag egentligen va hyfsat bra på då jag själv är försäljare, men nä.... Jag älskar mitt nya skal från Richmond & Finch åtminstone!

En ny favorit

Här har ni min nya höstfavorit i garderoben! En kjol i mockaimitation från Lindex. Den tog jag på mig ikväll innan jag tog bussen in till stan för lite lill lördags-mys. Jag mötte upp Krickan, Malva och Hanna på East för sushi och ett glas vitt. Sen gick vi vidare till Kåken där Selma och Gustaf hade spelning. Dom var lika grymma som alltid. Det var kul att träffa lite folk från Hudik också!

Nu ska blir det ett avsnitt av Bachelor innan läggdags. Är helt fast, haha.

Acne Studios

Goddag! Idag började jag denna lediga fredag med att tvätta från kl. 07-10. Som jag längtat efter en jävla tvättid alltså... Nu är alla kläder rena och det luktar underbart i lägenheten. När det var klart begav jag mig till stan för att möta upp min kollega John som också var ledig. Han hade med sig sin supergulliga systerdotter. Vi lunchade, och gick loss på Acne. Jag fick med mig denna halsduk som jag har suktat efter hur länge som helst nu. Man måste ju faktiskt på unna sig ibland...

Nu ska jag packa väskan och bege mig mot jobbet. Ja, fast jag är ledig. Vi ska nämligen åka iväg till Gävle och ha personalfest. Ska blir hur roligt som helst!!

Upp