Jennifer Larsson

20 år!

I torsdags blev jag 20 år, och därmed vuxen på riktigt. Det firade jag med Tor, take away från lokala thaikiosken, en flaska vin som jag köpte helt själv (!!!!), och seriemaraton. Supermys.

I helgen tog jag med mig Matilda till Hudiksvall för att fira ännu mer med familj och vänner. På lördagen hade jag nämligen min 20-årsfest, med hatt-tema. Det var SÅ kul att alla hade gått all in på temat. Från mexikanhattar till böcker på huvudet. Jag hade lovat mig själv att knäppa en massa bilder, vilket jag självklart glömde bort. Men det är väl bara ett bevis på att jag hade svinkul...

Tack för alla fina gratulationer och presenter. Jag kunde inte ha haft ett bättre firande. Älskar er alla!

Utbildning med Toyota

Idag har jag och fyra kollegor spenderat hela dagen på Arlanda där det har varit utbildning för nya Toyota Auris. Vi fick gå runt på olika stationer hela dagen. Vi hade några teoripass, och några pass då vi fick göra lite praktiska saker. Vi hade bland annat en tävling som gick ut på att vi skulle köra en stäcka på el så långt som möjligt. Jag och Afroza var sämst. Sen fick vi provköra Aurisen med de nya drivlinorna, samt några av konkurrenterna i segmentet. Pappa var också på samma utbildning, så det var roligt att få träffa han en sväng också.

Nu ska jag sova och tagga inför mitt sista dygn som tonåring. Man kanske skulle passa på att göra något rebelliskt?

Italiano Bar

Det här var nog min första vita helg sedan uteserveringspremiären drog igång i maj, helt ärligt. Men den har varit lugn och skön, och minst sagt behövlig. Jag har jobbat några timmar, umgåts med Tor, planerat inför kommande helg, och idag mötte jag upp Clara för en fika på Italiano Bar. Det är ett café som jag rekommenderar starkt. Mysig atmosfär, goda små italienska bakelser för 19 kr/st, fantastisk latte, samt snygga instavänliga bord.


Clara får stå för dagens outfit-bild. Är så avundsjuk på hennes ursnygga skor! Någon som vet var man kan få tag i sånna som passar personer under 1,60? 

It's so fluffy i'm gonna die

september
Att påtala om höst och att rensa... Det kanske är dags att byta ut sommarklänningarna mot gråa basic-plugg och lite mysiga stickade tröjor? Mitt största craving den här hösten är en fluffig fjäderjacka.
 

Hur har dagen varit då? Tja, inte skitbra direkt. Det här med fickparkering har stigit mig åt huvudet. Jag har nämligen fått för mig att jag är jätteduktig på att parkera, men det är jag inte. Idag pajade jag inte bara min bil, utan en grannes också. Först sprang jag in i lägenheten för att intala mig själv att det inte hade blivit någon skada alls. Men sen fick jag dåligt samvete och gick ut och la mitt visitkort på vindrutan med ett skamset "förlåt", samt en skadeanmälan. Nu väntar jag bara på ett argt samtal, samt en fet självrisk. Pappa försökte trösta mig med att "sånt händer alla". Ja, det kanske är sant. Men när det har hänt 5 gånger kanske man borde fatta att man suger på att parkera...

Ny årstid, nya möjligheter?

Hej där! Då var blåsiga och ruggiga september här igen, men vad gör det? September är lite utav en favoritmånad för mig. Det kan mycket väl vara för att jag fyller år då, men det är faktiskt andra faktorer som spelar in också. Årstider skiftas. Och hösten är lika med en nystart för mig, och har alltid varit. Det är typ som mitt nyår, då nya möjligheter skapas och nya mål sätts. Det är då man rensar bort en massa skit och tar tag i saker och ting.

Något jag har rensat bort är mina inlägg här på bloggen. Det är dags att börja om. Igen. Välkommen!